Assaig al jardí de la Pastora

El dissabte passat hi havia assaig, però no un qualsevol. Hi havia assaig al local del Casal Popular de La Pastora, a Benicarló. I va ser… espectacular!

Aquesta sinergia hauria d’haver ocorregut ja fa vora dos anys, el 14 de març de 2019. Ha plogut molt, han passat moltes coses i moltes no massa bones. Però ara tot torna a començar a anar per on ha d’anar i ens toca construir el futur que volem viure, fent xarxa, trobant-nos i projectant plans il·lusionants.

Ja sabíem que el local era preciós i que la gent era bonica, però és que les nostres expectatives altíssimes es van quedar curtes!

Va ser un assaig amb mires al quart pis, que hem de recuperar, amb calma, però tenint clar l’objectiu. Però també va ser un assaig de rialles i de fer xarxa, de compartir i de trobar-se.

La paella es va substituir per una torrada. Això és només una mostra petita del banquet que van organitzar les nostres companyes de La Pastora. Impressionant és poc.

Vam riure i vam jugar, i ens vam trobar per poder construir noves trobades i nous espais. Esperant amb ganes poder tornar a assajar a aquell jardí que, després de tot el que ha passat, és com si tinguérem les portes obertes al paradís!

MOLTES GRÀCIES PER TOT!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: