LA MUIXERANGA DE VINARÒS COMPLETA UNA SETMANA INTENSA AMB UN TALLER, DUES ACTUACIONS I REPERCUSSIÓ NOTABLE A LA COMARCA

taller (2)El passat divendres 18 de Juliol un grup reduït de la Muixeranga va col·laborar amb #estiuESMUVI en el seu primer #tallerdeMuixeranga. Els alumnes de l’escola d’estiu van poder gaudir de les sessacions d’altura, realitzant les seues primeres xicotetes figures plàstiques a sobre dels ja introduïts muixeranguers de la nostra localitat. Recíprocament, aquests destacaven la bona collida i aprticipació dels xiquets, així com les agradables rialles i bon ambient durant tot el matí de l’activitat.

Desperta l’endemà amb l’assaig de tots els dissabtes d’estiu a l’Àgora, i els preparatoris de l’actuació de la tarde a la localitat germana de Xert a la seua Trobada de Balls tradicionals.

La bona acollida del públic, motiva la Muixeranga que junt amb les figures i quadres habituals;
Passeig de Gegantets, Castell, Campana, Pinets Simultanis, Marieta i Banc, determinarà acabar la seua intervenció amb Aixecat de 4 i Torre de 4, totes carregades i descarregades sens impediments, comportant els clams de contenció i sorpresa del públic asistent, regalant un quants minuts d’aplaudiments i ovacions.

Arriba el diumenge i en aquesta ocasió la cita es a la veïna Santa Magdalena de Polpis.Xert

Amb motiu de les seues festes patronals, la Muixeranga es convidada a participar-hi dintre la fira organitzada per l’associació de Joves del poble. De manera semblant a l’actuació anterior, es duen a terme les figures i torres del seu repertòri amb variants com afegint la Senia, també amb Aixecat de 4 i Torre de 4 altures, de manera excepcional, tot i que en aquest cas, esta última no es pugué acabar de carregar.

Actuacions, una rere l’altra, mica a mica, la de la nostra localitat, la “Muixeranga de Vinaròs” es va fent un lloc en el panorama folkloric de les nostres terres amb actuacions decents que la gent no deixa de comentar i cada vegada, volent superar-se i millorar amb més qualitat i experència.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s